Aoliebolleverkaup

*Vrijdag 1 november* zijn ze er weer: De heerlijke oliebollen van CV De Poerker

Op vrijdag 1 november staat ons vrijwilligersteam weer klaar om u te voorzien van heerlijke oliebollen.

De oliebollen zijn gedurende de dag van 8.30 uur tot 14.30 uur te verkrijgen op de Groetweg 10 in de garage van Annie & Wiely. Ook zullen we tussen 11.30 uur en 13.30 uur de oliebollen aanbieden op de Hoverhofweg voor de school. Bent u dan nog steeds niet in staat geweest om oliebollen te kopen of wilt u dan nog een extra portie kopen? Dan kan, want ook bij de Sint Maartens troshoop bij Eetcafé de Elze zullen nog oliebollen beschikbaar zijn.

Ook als bedrijf kunt u onze mooie vereniging ondersteunen en laat uw personeel of klanten heerlijk genieten van deze winterse versnapering. Bestel de oliebollen vooraf via info@poerker.nl en we komen de oliebollen gratis afleveren bij uw bedrijf (mits in regio Venlo).

De oliebollen zijn verkrijgbaar voor € 0,75 per stuk en worden verpakt per 10 stuks. Vanzelfsprekend zijn de oliebollen zowel met als zonder rozijnen verkrijgbaar.

We willen u alvast van harte bedanken voor uw ondersteuning. Onze vele activiteiten kunnen mede mogelijk gemaakt worden door dit soort acties.

Met carnavaleske groet,

CV De Poerker