Poerkerkwartet 2023

In een bomvol Poerkerpaviljoen is zaterdagavond het nieuwe Poerkerkwartet gepresenteerd. Prins Richard I, beter bekend als Pit, mag de vastelaovend in Hout-Blerick voorop gaan. Dit zal hij samen doen met zijn adjudanten Boris en Marcel en Ceremoniemeester Poet.

Prins Richard I

Richard is getrouwd met Bianca en samen hebben zij drie kinderen. Wout en Lotte van 18 jaar en Meike van 15 jaar. Samen wonen zij alweer bijna 20 jaar op de Leues in Hout-Blerick. In het dagelijks leven is hij actief als ICT bij de gemeente Nederweert.

Al vanaf zijn 6e jaar is Richard actief bij HBSV, waar de vriendschap met Boris, Marcel en Poet tot stand zijn gekomen. De vriendengroep de Köp is binnen HBSV dan ook geen onbekende naam. Naast HBSV waar Richard nog trainer is van de JO-19 en actief bij de veteranen, speelt hij padel en stapt hij regelmatig op de racefiets. En uiteraard viert hij graag de vastelaovend op de Poerkerplak en loopt hij mee in de optocht.

Adjudant Boris

Boris Seuren is getrouwd met Claudia en samen hebben zij 2 kinderen, Saar en Kep, en zijn zij woonachtig in Venlo. Opgegroeid in het Annakamp en vanaf de kleuterschool kent hij Pit al.
Bij HBSV hebben zij samen de jeugdteams doorlopen en menig kampioenschap gevierd. Bij de senioren was Boris actief in het 1e elftal en later met vrienden in het 4e elftal van HBSV.

In 2004 was hij bruidegom van boerebroelofgezelschap Stichting Fortior in de stad bij Jocus. Vanaf 2019 is hij werkzaam als directeur van bs Sterrenpaad ’t Ven. Met regelmaat bezoekt hij de wedstrijden van VVV-Venlo samen met Richard. Daarnaast vertoond hij zijn kookkunsten bij de Verloare Jungskes en drinkt hij graag een biertje met de vrienden van D’n heiten Heater en de Köp.

Adjudant Marcel

Marcel is 52 jaar geleden geboren Blerick. En woont daar sinds 2015 samen met zijn vriendin Mariska. In het dagelijks leven is Marcel werkzaam als Customer Support Officer bij Pentair Haffmans in Blerick.

Regelmatig een pilsje drinken met zijn vrienden van VG de Köp doet hij graag. Marcel is meer dan 25 jaar lid geweest van HBSV. Naast spelend lid is heeft hij verschillende functies doorlopen onder andere als jeugdleider, lid ontspanningscommissie en inkoper voor de kantine.

In zijn vrije tijd doet Marcel veel wandelen onder andere tijdens de Venlaup. Ook is hij regelmatig in de sportschool te vinden. Met de vastelaovend loopt hij normaal met zijn schoonbroer al jaren in de optocht van Hout-Blerick mee en is hij Ceremoniemeester bij d’n Duikelaer.

Ceremoniemeester Poet

Poet Titulaer is 53 jaar oud, geboren en getogen in Hout-Blerick. Poet is getrouwd met Silvia en samen hebben zij twee kinderen, zoon Mats van 17 jaar en dochter Suze van 15 jaar.

Poet is werkzaam bij Hutchison Ports Venlo als intermodal transportplanner. In zijn vrije tijd doet hij graag darten bij DC ’t Getske 4 en op de zaterdagmiddag is hij actief als leider van de Veteranen van HBSV. Verder is Poet al jarenlang lid van Spaarkas ‘Zonger eine cent’ bij Cafe ’t Getske. Same met Prins Hein en Adjudant Graat mocht Poet als Adjudant in 2008 al eens op de Poerkerbuhne staan. Ook is Poet 11 jaar lid geweest van de jeugcommissie van de Poerker en heeft hij de laatste jaren een aantal keer als faatse/kleine groep met de optocht mee gedaan.